Grattis...

Säger vi till Haris som fyller 15 today!

Grattis!

Love Josefin<3

Lååång dag...

Hej snyggingar!

Idag har vart en lååång dag, det har inte hänt så mycket. Jenny sov ju här i går och det va megamys! Vi tittade på film och åt godis till vi spydde, nästan. Sen i dag åkte vi till stallet, ingen ridning i dag Nevada/jag vilar på helger. Sen hem igen och typ möglt sönder i sängen.Vet inte om jag kommer till skolan i morn, vet inte om jag orkar... Men sen så blir det att åka och hälsa på favvo kusinerna i l"Blacka" På tisdag ska jag till sjukhuset och kolla blodtryck och kanske EKG och se om det är nått fel någon stans ;)

Ha det gött! 

Love Josefin<3

Gästinlägg

Tjenixen!

Jenny här! Jag ska sova hos Jossan i natt, vi ska se på dubbla skräckisar...
Först The Ring 2 och sedan Scream. Sist, för att varva ner, ska vi se Otroligt het.
Vi har spenderat dagen på stan. Efter en massa shopping tog vi spånkan hem igen för att träna på våran låt vi ska showa med på musiken; Love Story, av Taylor Swift.
Efter mycket om o men har vi nu kommit fram till en dans.
Det kommer bli minnesvärt =)

Ha de gött!

www.missmovie.blogg.se

Fiina flaskor<3


Den här skulle inte hamna i "pantpåsen" om jag ägde den! <3

Love Josefin<3

Min mage hatar mig...

Tja alla snyggisar!

I dag hände det inget speciellt... Lyckades släpa med mig själv till skolsyrran så jag kunde fråga om mina smärtor i bröstet. Hon tog blodtryck, vilket gjorde extermt ont, och tydligen så är mitt blodtryck allderles för högt. Så då fick jag gå och lägga mig ett tag så att hon kunde ta igen efter ett tag... det var fortfarande högt. Sen efter det "roliiga'' besöket så fick jag tvinga med mig själv till matten och då hade vi ett prov, det gick ganska bra. Sen efter skolan åkte jag och Jenny till stallet. Jag skulle igentligen ha ridit på lektion kl 5 som jag alltid gör på fredagar men jag fick så sjuuukt ont i magen så jag fick hoppa  ridningen och åka hem. :( Men nu har magvärken har gått över lite iaf som tur ee. I morn kommer Jenny och hon ska sleepa over, kulkul :)<3

Ha en bra helg! <3

Love Josefin<3

Normal daaag... Om man bortser från dom tyska jävla tvingarna!

Tjena snyggingar! <3

I dag hände väl inget speciellt, jag typ svimma på vägen till skolan för jag fick vada hela vägen med snö upp till knäna nästan... Jag och snö är inte kompisar! Väl framme i skolan på träslöjden fick jag ännu lite damp, skulle limma i hopp två jävla plankor... Och det gick ju verkligen suveränt -NOT! Tänk, hur svårt kan det va att limma i hopp två jävla plankor!? Men det va faktiskt dom där tyska tvingarnas fel, dom ville inte sammarbeta! Men jag lyckades! Så jag kände mig rikitgt nöjd med mig själv när lektionen var slut och allt jag lyckats göra va att limma i hopp två fucking plankor... Hehe
Men sedan flöt dagen på som vanligt. Matte, och jag gjorde ingenting, som vanligt! Alen snodde min telefon, som vanligt. Det va äcklig mat så man fick svälta hela dan, som vanligt!Och sen va det svenska och jag gjorde ingenting, som vanligt! Hehe jag ee så duktig ;)
Sen blev det hem och sen typ till stallet direkt, där jag frös arslet av mig. Sedan hem och laga mat och plugga till alla dessa prov och redovisningar och inlämningar och guud vet allt!

Hoppas eran dag va liite bättre ;)

Love Josefin<3 

Team Jacob tröjor!

Om ni inte visste det så e jag ett STORT Twilight fans. Själv e jag team switzerland.  Om ni missade det så sålde ju Gina Tricot vampyrtröjor för ett tag sen och nu har dom kommit med "Varg tröjor" också! :) 
Dom kostar 99kr st och finns att köpa på Gina Tricot

Love Josefin <3

Jaa, då hade man en blogg då...

Jaha då va man här då, på sin egna bloggsida. :)
Jag kommer skriva om nästan allting; mitt liv, mina intressen mm.
Men jag vill att ni ska veta en sak; Det här är mitt liv, mina val. Om ni villa klaga så gör det nån annanstans, livet är tuff nog ändå ibland. 

Men, men... Välkomman till min blogg, hoppas ni kommer gilla den, jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan ;) 

Love Josefin <3